Om os

HVEM ER VI?

Som forældre til tvillinger er vi blevet beriget med et uanet antal tegninger i tidens løb og bliver det stadig den dag i dag. Alle tegninger er blevet gemt, men de har ofte bidraget med en dårlig samvittighed, når de bare er blevet lagt i en bunke efter modtagelsen. Vores børn fortæller gerne i detaljer om deres tegninger. Uanset hvad de har tegnet, stråler stoltheden ud af dem, når de viser tegningerne frem. De elsker, når vi finder mappen frem og kigger på alle de mange tegninger, de har tegnet.

Ideen til First Drawing startede, da vores datter tegnede en tegning af sine bedsteforældre. Vi ønskede at give dem en personlig julegave, og denne tegning var helt perfekt. Dog var papiret blevet lidt krøllet, og vi ville gerne give dem noget, der kunne hænge fremme og udsmykke deres hjem og samtidig gøre dem glade, hver gang de kiggede på det. Vi fik en grafiker til at farvelægge tegningen og indsætte lidt omgivelser, samtidig med at elementerne fra den oprindelige tegning forblev 100% originale. Resultatet blev helt fantastisk og skabte meget stor glæde hos bedsteforældrene.

Hos First Drawing ønsker vi at skabe denne glæde hos mange flere. Børnenes små mesterværker er dejlige minder, som bør pryde en masse hjem. Samtidig skaber det en stolthed hos børnene, som kan være med til at give dem en større selvfølelse.