fbpx

Om os

Tak fordi du besøger os her på firstdrawing.com. Mit navn er Anne Hockerup, og jeg er stifter af First Drawing. Jeg bor i Roskilde med min mand og vores 3 børn. Vi har tvillingerne Sarah og Tobias og vores lille efternøler Frederik.

I sommeren 2019 valgte jeg at sige mit gode job op som leder i en stor international virksomhed for at tage springet som iværksætter. Udlandsrejser og ledelsesmøder blev erstattet af helt nye udfordrende og spændende opgaver, der handlede om at få mit hjertebarn, virksomheden First Drawing skubbet ud over rampen. Meget er sket siden. Det er gået over al forventning, og i dag er jeg stolt over resultatet.

Ideen til First Drawing startede, da vores datter tegnede en tegning af sine bedsteforældre. Vi ønskede at give dem en personlig julegave, og denne tegning var helt perfekt. Dog var papiret blevet lidt krøllet, og vi ville gerne give dem noget, der kunne hænge fremme og udsmykke deres hjem og samtidig gøre dem glade, hver gang de kiggede på det. Vi fik en grafiker til at farvelægge tegningen og indsætte lidt omgivelser, samtidig med at elementerne fra den oprindelige tegning forblev 100% originale. Resultatet blev helt fantastisk og skabte meget stor glæde og stolthed hos både vores datter og bedsteforældrene.  

Den glæde arbejder jeg nu hver dag på at give andre børn og deres familier. First Drawing har indgået i flere spændende partnerskaber med bl.a. Ronald McDonald BørneFond, SMILfonden og Flying Superkids. På TV2 er First Drawing med i den nye sæson af Lykkehjulet i 2020, og senest har vi vundet Tivolis iværksætterkonkurrence i forbindelse med Vinter i Tivoli 2020.  

Vi har nu taget det et skridt videre og fået udviklet en app, som ikke kun gør det muligt at få skabt børnekunstværker i forskellige genre, men som også indeholder et personligt Galleri, hvor forældre verden over nu kan gemme billeder af alle sine børns tegninger i selvvalgte mapper. På den måde behøver man ikke have dårlig samvittighed over børnetegninger, der havner i en bunke.

Med app’en har du dem alle samlet ét sted i kronologisk datorækkefølge. Det er både rørende og sjovt at bladre igennem og følge sit barns tegneudvikling.

Behøver jeg at sige, at jeg elsker børnetegninger og synes, det er noget af det mest personlige og unikke, vi har derhjemme?

Børnetegninger er for mig den fortælling hvert et lille barn har om alt det, der betyder noget for dem. Vi ser smilene i ansigterne, kærligheden i de voksne, der tager sig af dem, og sommetider en tåre, der hvor noget har været svært. Tegninger er en unik vej til at se ind i dit barns univers. Og når tegningerne samles over tid, er det en smuk og poetisk dagbog over barnets opvækst.  

Hvis du skulle have nogle spørgsmål til konceptet, så må du endelig skrive til mig.